Google
 

Friday, June 12, 2009

Movie : Basikal Exercise : Nasi Kandar

Fuhhh..tak tahan sungguh sakit perut tercirit2 ni ok! so tengah hari semalam gi klinik lepas tu terus gi lunch skali. Lepas lunch n makan ubat..alhamdulillah perut ok!!! best!! tengok jam awal lagi baru kol 2.00pm.. so aku n Mr.Hubby ke Sunway Pyramid nak tengok wayang citer Jangan Pandang Belakang Congkak.

Movie start kol 2.45pm so masih sempat..on the way ke sana aku memang dah wat telephone booking so bila sampai just collect jer la. Sementara tengah tunggu bilik wayang ready Faiz *my bro* call..Mak, Abah, dia nak gi Mid Valley so aku kata datang petang skit coz aku nak tgk wyg dulu. Lepas movie habis kami terus balik tak singgah ke mana pun dalam Pyramid tu.

Aku balik umah terus..dalam kol 5.oopm dorang sampai then ke Mid Valley plak..actually si Faiz nak cari basikal exercise tu..so kami ker Carrefour sebab rasanyer kat situ jer yang ada jual. Tengok nyer tengok..adalaa yang berkenan di hati tapi KIV dulu then kuar gi masuk kat kedai lain lak nak compare harga. Klau setakat kat Carrefour tu yang 'cikai' nyer ada la dalam RM200..Faiz memang nak amik jer then Abah lak tak setuju sebab dia kata kualiti tak elok..baik beli yang mahal skit tapi tahan lama sebab yang naik guna basikal tu bukan kecik2 anak ok..badan masing2 kussss semangat! hahahahaha ;p so tak jadi beli..lain kali dorang datang cari kat tempat lain plak.



Abah tengah try salah satu basikal exercise yang ada..



Budak ini sudah pening mau pilih yang mana satu..



Pilih dah pilih lagi..tapi at last xbeli pun ;p


Sebelum dorang balik..Abah ajak pekena Nasi Kandar dulu..kami pun ke Bangsar, ingatkan nak ke Pelita tapi xder parking plak so ke Mahbub sajer. Habis makan dorang hantar kami balik the dorang pun balik ke Banting ;D


Mine..nasi kandar..sorry pic tak rotate..malass ;p so telengkan kepala anda




1 comment:

Rinna said...

Bes ke tgk movie..tuh?

Wah sedapnya..Nasi Kandar..tuh.. heheh..

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah form comment ni ;D

Jangan segan silu nak bagi comment ok..TAPI...kutuk mengutuk, comment yang nak kondemm orang tak nakkk haaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...